Psykoterapeut Pernille Harreschou

Psykoterapi, supervision og sparring

Støtte til personlig og fagpersonlig udvikling. Forebyggelse og behandling af stress, depression og angst. Altid med fokus på bevidste og ubevidste ressourcer.

Af psykoterapeut, inklusionspædagog og kandidat i pædagogisk psykologi.

Mennesket udvikles igennem fokus på ressourcer

Både børn og voksne trives og udvikles igennem støttende relationer med fokus på ressourcer.

Som pædagog, cand.pæd. i pædagogisk psykologi og psykoterapeut har jeg oplevet og lært, hvordan både børn og voksne trives, lærer og udvikler sig, når vi får øje på de sammenhænge, hvor de lykkes, fremfor at undersøge, hvad de ikke kan. Denne viden ønsker jeg at bringe videre til gavn for børn og voksne igennem individuel terapi til unge og voksne, samt supervision og sparring til pædagogisk personale.

Individuel terapi

Igennem samtale, tegning, kropssansning og arbejde med nattens drømme undersøger vi udfordringer og ressourcer i dit ydre og indre liv. Vi går frem i et nænsomt, roligt tempo, hvor sindet kan nå at følge med de forandringer, der sker.

Supervision

Som pædagog, cand.pæd. i pædagogisk psykologi, inklusionspædagog og psykoterapeut tilbyder jeg supervision og sparring som støtte til fagpersonlig udvikling for pædagogisk personale. Forebygger og behandler stress.